Kennet Melander's blog

Den 4-6 oktober deltog Harmony Bells Stockholm i Irish Association of Barbershop Singers (IABS) årliga konvent som anordnades i Killarney, Irland. Körens gemensamma mål har varit och är ständig utveckling och med uthålligt arbete, träning på samklang och emotionell berättelse, lyckades vi höja vår nivå från B- till stabil B.

Även om vi inte stod på medaljplats den här gången är vi oerhört stolta och glada över det arbete som vår fantastiska dirigent Viveka Boettge och varje körsyster har åstadkommit. Vi tänker inte stanna där utan siktar på att utvecklas vidare!

Under ledning av Viveka Boettge sjöng vi A Wink and a Smile (arr. Kim Brittain) och Love Walked In (arr. Anastasio Rossi).
 

Genrepskonsert med Harmony Bells Stockholm och kvartetten Keep Cruisin´

Varmt välkommen onsdag den 25/9 kl 19.15 till Sköndalsgården i Sköndals centrum

Dörren öppnas kl 19.00

Enklare fika kommer att kunna köpas

Välkommen att komma och lyssna på oss och prova att sjunga med om du vill. Vi är drygt 30 körsystrar som sjunger barbershop men också pop, schlager och ballader.

Tid: Onsd 6/9 kl 18:00-20:00

Anmälan och intresse: [email protected]

Adress: Sköndalsgården, Bagarfruvägen 44, Sköndal.

Parkering finns på gatorna i området och det finns en stor ytparkering precis bredvid entrén till lokalen (sikta på Bagarfruvägen 44 på din GPS)

Bussar – kolla på https://sl.se/ 

Vår dirigent Viveka Boettge och president Tina Lyckeros tar emot våra guldmedaljer vid Nordiska Mästerskapen i Karlstad.

Vi är nu Nordiska Mästare 2023 i division A, Small Chorus!

Pages