SJUNG MED OSS

Vill du bli en del av Harmony Bells? Vi vill växa och har intag oftast en gång per termin, då vi söker sångerskor i alla stämmor. Stämningen i vår kör är positiv och inkluderande och vi kan lova att du kommer att känna dig välkommen hos oss! Vi har höga ambitioner och jobbar mycket med att utveckla oss både som enskilda sångerskor och som kör.

Hur går antagningsprocessen till?
Först anmäler du dig till en av våra gästkvällar och provar på att sjunga med oss. Du blir stämplacerad av vår dirigent tidigt - detta för att du då får möjlighet att "känna av kören" både musikaliskt och socialt. Om du tycker det känns bra och vill fortsätta får du öva in två sånger som du sedan söker in med. Efter ca fem gånger är det dags för uppsjungning. Nästa steg efter det är att du ansöker om medlemskap i kören.

Mejla vår gästsamordnare på info(a)harmonybells.se så återkommer hon med mer information och berättar när du kan komma och prova på att sjunga barbershop med oss.

Vill du komma och besöka ett vanligt rep och lyssna är det bara att mejla till info(a)harmonybells.se.

Varmt välkommen till Harmony Bells!

Följ oss på FacebookYoutube och Instagram så får du en inblick i vilka vi är och vad vi gör, bland annat framträdanden och kurser.